Single reis

Waarom maken we bepaalde keuzes? Wat drijft de mens nu echt?

Ik geloof dat we uiteindelijk onze dromen werkelijkheid willen zien worden en dat we daarom (veelal onbewust) doen wat we doen. Zonder dromen is er niets wat ons drijft en is er geen vuur in je om actie te ondernemen. Dat wil niet zeggen dat je alleen gelukkig bent als jij je droom verwezenlijkt. Zet een stip op de horizon, geniet van het proces en vier de kleine successen op de weg hiernaar toe. 

 

Een droom van mij is om in de toekomst mijn passies voor natuur, sport, avontuur en het coachen samen te laten komen. Dit wil ik doen door met een kleine groep individuen op avontuur te gaan in een prachtige natuurrijke omgeving. Je moet hierbij denken aan een actieve vakantie. Waar we vooral met veel plezier en enthousiasme elkaar gaan verder helpen met de uitdagingen die zich op reis als in ons dagelijks leven voordoen. 

 

Deel je meerdere passies en zou jij het wellicht leuk vinden om in de toekomst mee te gaan? Vul dan onderstaand formulier in! Bij voldoende interesse ga ik aan de slag om deze droom te verwezenlijken.Lijkt me leuk!KVK-nummer: 87210193

BTW-ID: NL004373015B09

 


Petrus Dondersstraat 116

5614AK Eindhoven


info@koentoonen.nl

+31645122645