Tarieven

Coaching Prijs (incl. BTW)
Kennismakingsgesprek (max. 30 minuten) € 0,-
Éénmalig Consult (60 minuten) € 85,-
3 Consulten (60 minuten) € 240
Wandelcoaching (60 minuten) € 95,-

Vergoeding

Vaak krijg ik de vraag of mijn coaching wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Mijn coaching valt niet binnen de basisverzekering en wordt daarom dus ook niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars. Er zijn wel andere mogelijkheden om coaching vergoed te krijgen.


Ontwikkelbudget Werkgever

Vraag je werkgever of zij willen investeren in jouw groei en of je aanspraak kunt maken op het ontwikkel budget voor werkgevers. Dit is een budget wat ingezet kan worden voor coaching, training en opleiding van de werknemer(s). Zo ben jij geholpen maar ook jouw werkgever. Een win-win dus!


UWV

Als jij momenteel geen werk hebt en een uitkering ontvangt is het mogelijk dat jij coaching vergoed krijgt door het UWV. Het UWV heeft een budget voor het bevorderen van herstel- en re-integratie. Een coachtraject helpt jou om erachter te komen waar je hart ligt en te zorgen dat je weer in je kracht komt. Dit vormt de basis voor een snelle re-integratie en is dus aantrekkelijk voor jou en het UWV. Informeer bij het UWV op je in aanmerking komt voor vergoeding. 


Arbodienst

Zit jij thuis door een burn-out of ben jij aan het herstellen van ziekte? Een coachtraject kan het proces versnellen waardoor jij minder lang thuis hoeft te zitten. Ik raad je aan om contact op te nemen met jouw arbo-arts of werkgever om de mogelijkheden tot vergoeding te bespreken. 


Zelfstandig ondernemer

Informeer bij jouw accountant of de belastingdienst over de aftrekbare kosten. De kosten voor coaching zijn aftrekbaar als bedrijfskosten binnen de inkomstenbelasting. De BTW van 21% is terug te vorderen bij de Belastingdienst.KVK-nummer: 87210193

BTW-ID: NL004373015B09


Petrus Dondersstraat 116

5614AK Eindhoven


info@koentoonen.nl

+31645122645