Over mij

Een brede interesse en fascinatie in het welzijn van de mens heb ik altijd gehad. In mijn voormalig werk als orthopedisch technoloog heb ik geleerd door de bril van mijn cliënt te kijken. Nadat ik zelf genoodzaakt ben geweest om op alle facetten van gezondheid aan mijzelf te werken heb ik een passie ontwikkeld voor persoonlijke groei.

Het plan om sociaal te gaan ondernemen is ontstaan doordat ik als ervaringsdeskundige graag andere op weg help naar vitaliteit en meer geluk. Met veel motivatie ondersteun ik daarom mensen die in een moeilijke situatie zijn beland. Zelfs als de situatie soms uitzichtloos is, is het mijn inziens altijd mogelijk om hieruit te klimmen. 

 

Door mijn interesse, opleidingen en de toepassing op mijn eigen gezondheid heb ik een ruime kennis van fysiologie, anatomie, leefstijl en psychologie opgedaan.

 

Leefstijl coach Eindhoven voor zowel onlinecoaching en fysiek op locatie
Rating: 4.2857142857143 sterren
14 stemmen

Werkwijze

Mijn coachbenadering is die vanuit de positieve gezondheid. Waarbij gezondheid veel meer is dan alleen maar een gezond lichaam hebben. Waarbij alles zo goed mogelijk in balans moet zijn. Op zowel mentaal-, emotioneel-, en fysiek vlak. Waar een betekenis leven centraal staat en jij als cliënt hierin de regie neemt. Met de coachtechniek motiverende gespreksvoering ben ik in staat open vragen te stellen en reflecties te geven om zo snel tot de kern te komen. Mijn eigen ervaring draagt eraan bij om dit oordeelvrij, met compassie en empathisch te doen. Daarnaast zet ik verschillende tools in en geef ik je opdrachten mee om het veranderproces te bevorderen. 

Momenteel ben ik in opleiding om Enneagram trainer te worden. Een fascinerend model wat 9 persoonlijkheidstypes beschrijft. Het is te gebruiken als tool tot zelfinzicht. Tijdens mijn coachtrajecten kan het zijn dat ik de opgedane kennis inzet. 

 

Ieder mens heeft het vermogen om de negatieve spiraal te doorbreken. Hier is soms wat ondersteuning bij nodig. Wens je deze ondersteuning? Laat een berichtje achter.

Dagelijks ben ik bezig om mezelf te ontwikkelen als persoon en om een betere coach te worden. Dit doe ik niet alleen, maar juist door hulp te vragen van anderen. Uiteindelijk hebben we elkaar nodig om te blijven groeien.

KVK-nummer: 87210193

BTW-ID: NL004373015B09

 


Petrus Dondersstraat 116

5614AK Eindhoven


info@koentoonen.nl

+31645122645