Over mij

Rustig, ruimdenkend en avonturistisch, dat is zoals vrienden en familie mij typeren. En ja, ik kan me daar wel in vinden. Een brede interesse en fascinatie in het welzijn van de mens heb ik altijd gehad. In mijn voormalig werk als orthopedisch technoloog heb ik geleerd door de bril van mijn cliënt te kijken. Nadat ik zelf genoodzaakt ben geweest om op alle facetten van gezondheid aan mijzelf te werken is een passie ontstaan voor persoonlijke groei. Door deze groei durf ik in overgave te leven en te vertrouwen op mijn intuïtie.

 

Door mijn eigen ervaring is het plan ontstaan om sociaal te gaan ondernemen. Ik voel een enorme motivatie om anderen die in een gelijke situatie dreigen te belanden of hier helaas al in beland zijn te ondersteunen en te helpen met het 'losbreken'. 

Leefstijl coach Eindhoven voor zowel onlinecoaching en fysiek op locatie
Rating: 4.5555555555556 sterren
9 stemmen

Waarom de focus op Singles?

Zelf ga ik al lange tijd als single door het leven. Ik heb hierin uitdagingen gekend die ik herken bij andere singles. Veel singles zijn aan het worstelen met hun identiteit en verliezen zichzelf hierin. Stress- en burn-out klachten zijn dan vaak een gevolg. Dit raakt me omdat ik nu weet dat het 'echt' anders kan. De keuze om singles te ondersteunen is hieruit ontstaan. Het voelt nu als roeping om singles weer volledig in hun kracht te zetten. Zodat de singles het leven kunnen gaan vormgeven zoals zij dat wensen en hun geluk totaal niet afhankelijk is van anderen maar zij zelf de regie voeren. Waarbij ze volledig autonoom en authentiek kunnen zijn. En dat ze uiteindelijk een herboren kracht gaan voelen zoals ik die ook dagelijks mag voelen.

 

Ieder mens heeft het vermogen om de negatieve spiraal te doorbreken. Hier is soms wat ondersteuning bij nodig. Wens je deze ondersteuning? Laat een berichtje achter.


Werkwijze

Mijn coachbenadering is die vanuit de positieve gezondheid. Waarbij gezondheid veel meer is dan alleen maar een gezond lichaam hebben. Waarbij alles zo goed mogelijk in balans moet zijn. Op zowel mentaal-, emotioneel-, en fysiek vlak. Waar een betekenis leven centraal staat en jij als cliënt hierin de regie neemt. Met de coachtechniek motiverende gespreksvoering ben ik in staat open vragen te stellen en reflecties te geven om zo snel tot de kern te komen. Mijn eigen ervaring draagt eraan bij om dit oordeelvrij, met compassie en empathisch te doen. Daarnaast zet ik verschillende tools in en geef ik je opdrachten mee om het veranderproces te bevorderen.


Dagelijks ben ik bezig om mezelf te ontwikkelen als persoon en om een betere coach te worden. Dit doe ik niet alleen, maar juist door hulp te vragen van anderen. Uiteindelijk hebben we elkaar nodig om te blijven groeien.

KVK-nummer: 87210193

BTW-ID: NL004373015B09

 


Petrus Dondersstraat 116

5614AK Eindhoven


info@koentoonen.nl

+31645122645