Coaching

Maatwerk één op één lifestyle coaching

Middels 'individuele' coaching sta jij als cliënt centraal. We gaan inzoomen op jouw uitdagingen en bespreken de verwachtingen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als er een goede klik is en de verwachtingen liggen op één lijn dan kunnen we aan de slag om jouw doelen te bereiken.

 

Afhankelijk van de hulpvraag en de bijbehorende uitdagingen wordt in samenspraak tijdens het kennismakingsgesprek een coachplan gemaakt. Je gaat niet alleen tijdens deze consulten actief aan gedragsverandering werken maar ook juist in je eigen privé- en/of werkomgeving.

 

De gesprekken vinden plaats in- en rondom Eindhoven. 'Online Coaching' behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Wil jij een moment sparren over een vraagstuk wat je nu bezig houdt, maak dan een afspraak voor een wandelconsult of een los consult op een nader te bepalen locatie.


Stress- en Burn-out Coaching

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we welke klachten jij hebt en waar je klachten vandaan kunnen komen. We creëren samen een maatwerk coachplan met als doel om jou weer volledig in je kracht te zetten. Zodat jij weet om te gaan met stressoren, beter voor jezelf leert te zorgen en een burn-out kan voorkomen of sneller weet te herstellen van een burn-out. 


Individuele Coaching

Middels een kennismakingsgesprek beoordelen we of er een klik is en er een basis is om te starten met coaching. We bespreken wat jouw uitdagingen zijn en wat je hulpvraag is. Als alle signalen op groen staan starten we. Je neemt coaching af per 3 consulten. Zo zit jij niet vast aan een duur coachtraject en heb jij regie over het aantal consulten wat jij af wilt nemen.

Mocht jij samen een wandeling willen maken dan kan een consult ook voor wandelcoaching ingezet worden. 

Leefstijl coaching voor meer geluk en vitaliteit

Consult wandelcoaching Eindhoven

Trek je wandelschoenen aan en combineer een coachgesprek met een heerlijke wandeling door de natuur. Even jezelf terugtrekken uit de drukke maatschappij en lekker in beweging zijn. Deze combinatie van de natuur, beweging en een constructief gesprek maakt een wandelconsult een ideale manier om weer tot jezelf te komen.  Voor koffie/thee wordt gezorgd.

 

Wandelcoaching regio Eindhoven voor singles.


Wil jij graag de mogelijkheden bespreken of meer informatie ontvangen? Via het contactformulier of WhatsApp kun je contact opnemen.
KVK-nummer: 87210193

BTW-ID: NL004373015B09


Petrus Dondersstraat 116

5614AK Eindhoven


info@koentoonen.nl

+31645122645